May

Okulumuz Bahçeşehirde yapılan nevruz kutlamalarına katılmıştır.

May

Farabi Anadolu Lisesi Kitabe Okuma Grubu'nun Bedri Bozdemir koordinatörlüğünde Nisan ayı kitap okuma sunumu gerçekleştirildi. Bu ayki etkinlikte Dostoyevski'nin Suç ve Ceza romanı ele alındı.

May

2.dönem 2.ortak yazılı sınav takvimi okul idaremiz tarafından açıklanmıştır.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek bölümlerini gezmişlerdir.

Nis

Okulumuz İstanbul Adalar gezisini gerçekleştirmiştir. Emeği geçen Gezi Kulübü öğretmenimiz Cihan Gündoğdu ya teşekkürler

Mrt

Farabi Anadolu Lisesi KİTABE OKUMA GRUBU'nun Mart ayı okuma etkinliği Bedri Bozdemir koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Etkinliğe 10A, 11A, 11D ve 9F sınıflarımız yanında Özge Polat, Funda Işıldak ve Duygu Genç öğretmenlerimiz de değerli görüşleriyle katıldılar.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda yazar okumaları kapsamında Mustaja KUTLU ele alınmıştır. Panelist öğrencilerimize be öğretmenleri Çiğdem CEBECI' ye teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, Kudüs ' ün önemi şiirlerle kıssa ve koromuzun eserleriyle vurgulanmıştır. Emeği geçen öğretmenimiz Nurgül KURTOĞLU na teşekkür ederiz

Mrt

Çanakkale Zaferin 109. Yıl kutlaması okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimiz Duygu GENÇ, Funda IŞILDAK, Zeynep FİDAN' a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

29-02 Mart 2024 arasında Bartında yapılan okul sporları grup müsabakalarında 11-G sinifindan Damla Nur YILMAZ birinci, 12-H sinifindan Berfin OZAN üçüncü olarak, Çorumda yapılıcak olan Okul sporları Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmislardir.

Mrt

Okulumuz Çanakkale Gezisi manevi duygularımızı tazeleyerek sona erdi.

Mrt

2024 YALOVA KYOKSHİN BUDOKAİDO KATA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ECRİN NİSA TURAN. Öğrencimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Okul idaremiz tarafından 2.Dönem 1.ortak yazılı takvimi açıklanmıştır.

Mrt

12. Sınıf ogrencilerimize Lefke Avrupa Üniversitesi hakkında, üniversite temsilcisi tarafından bilgi verildi.

Mrt

Şükran Sedat Şen kardeşler ortaokulu okulumuzu ziyaret ederek bölümlerini gezmişlerdir