Ock

10. Sinif velilerimize alan secimi ve meslek seciminde dikkat edilmesi gerekenler hakkinda seminer verildi.

Ock

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı okulu rehber öğretmenimiz Pınar Kalkan tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yapılmıştır.

Ock

Onuncu sınıflardan sorumlu rehber öğretmenimiz Hatice Kübra Ekbiç tarafından onuncu sınıflarda alan seçecek olan öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

Rehberlik servisimiz tarafından 9.sınıf öğrencilerimize "Öfke Kontrolü" semineri verildi.

Ara

“Sanal 2000ler “ adlı Etwinning projesine dahil olan Farabi Anadolu Lisesi, projeyi okulumuzda yöneten Almanca öğretmeni Yasemin Topal Altundal gözetiminde çalışmalarına başlamıştır. Proje kurucusu Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi Almanca Öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı Ali Semih DEMİRCİ' dir.

Ara

Düzce Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sayın Abdullah MARKUŞ ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sayın Lütfi BULUT'un konuşmacı olarak katıldığı programda; konuşmacılarımız "Gazilik" ve "Şehitlik" kavramları üzerinden, öğrencilerimize milli ve manevi değerleri bilmek, hatırlamak ve yerinde kullanmak üzerine söyleşi gerçekleştirdiler.

Ara

Rehber öğretmenimiz Kübra EKBİÇ 10.sınıf öğrencilerimiz için " Verimli Ders Çalışma ve Plan Yapma" semineri düzenlemiştir.

Ara

Makrodil okullarından tanıtım için okulumuz konferans salonuna gelen Emre DİL' e teşekkür ederiz

Ara

İnsan hakları günü münasebetiyle, okulumuz kitabe okuma grubunun Bedri Bozdemir yönetiminde hazırladığı etkinlik okulumuz konferans salonunda gerçekleştirmiş.

Ara

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Farabi Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" konulu söyleşi okulumuz konferans salonunda gazilerimizin katılımıyla, Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürü katılımlarıyla gerçekleşti.Değerli gazilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN okulumuz öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerimizle sohbet etti.

Ara

Bilgi Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Ara

Rehber öğretmenimiz Pınar KALKAN tarafından 9. Sınıflarımıza "Verimli Ders Çalışma" semineri düzenlenmiştir.

Kas

Düzce Gençlik Merkezi etkinlikleri kapsamında, kariyer günleri tanıtımı için Sınıf Öğretmenliği bölümü üniversite öğrencileri okulumuz konferans salonunda 12. Sınıf öğrencilerimize tanıtım yapmışlardır.

Kas

Şehit Cihan Akser Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etmişlerdir.