Ock

Okulumuz edebiyat öğretmeni Çiğdem Cebeci öğrencilerle beraber film izlemiştir.

Ock

Okulumuz konferans Salonu'nda bütün öğrencilerimize kudüs tanıtım semineri düzenlenmiştir.

Ock

Öğretmenlerimiz kendi emekleriyle hazırladıkları yemekleri beraber yediler.

Ock

Kitabe Okuma Grubu Ocak-2024 etkinliği Bedri Bozdemir başkanlığında öğrencilerimizle gerçekleştirildi. Etkinlikte Goethe'in Genç Werther’in Acıları romanı misafir öğretmen Duygu Genç hocamızın da katılımıyla analiz edildi.

Ock

Tarih öğretmenimiz Erkan Şanlı sınıfları ile beraber tarih gazeteleri yaptı.

Ock

Resim öğretmenimiz Kumru gök Öğretmenlerimiz seramik etkinliği yaptırdı.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Nurhan Gülmez sınıfıyla drama etkinliği yaptı.

Ock

Edebiyat öğretmenimiz Fatma Civelek sınıfıyla kelime oyun oynamıştır.

Ock

Tarih dersini daha zevkli hala getirmek için Tarih Öğretmenimiz Erkan Şanlı derslerde büyük risk yarışması yapıldı.

Ock

Din kültürü öğretmenimiz Nurgül Kurtoğlu sınıf içi oyunlar oynatarak güzel bir etkinlik planladı.

Ock

Okulumuz tarih öğretmeni Erkan Şanlı öğretmenlerimiz için bir konser düzenledi.

Ock

Edebiyat öğretmenimiz Fatma Civelek sınıfı ile mandala ve bulmaca etkinliği düzenlemiştir.

Ock

Almanca öğretmenimiz Merve Kaplanbaba girdiği sınıflarla bilgi yarışması yaptı.

Ock

Proje Hazırlama dersi öğretmeni Ayşegül Bayrak dokuzuncu sınıflar arası sudoku turnuvası yapmıştır.

Ock

Karne haftası etkinlikleri kapsamında okul takımımızın futsal maçına tüm öğrencilerimizle birlikte seyirci olarak katıldık.