Mrt

Şükran Sedat Şen kardeşler ortaokulu okulumuzu ziyaret ederek bölümlerini gezmişlerdir

Mrt

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize Siber Güvenlik ve Siber Suçlar konulu seminer Düzce İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerince anlatılmıştır.

Mrt

Düzce İl Müftü Yardımcısı okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize ramazan güzellikleri hakkında sohbette bulunmuştur. Kendisine teşekkür ederiz

Mrt

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı kapsamında "Kudüs Yazıları" kitabının yazarı Taha KILINÇ'ın katılımıyla Yazar-Okur Buluşması gerçekleştirildi. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün konferans salonunda yapılan programa Farabi Anadolu Lisesi'nin Anadolu Mektebi öğrencileri ve ÇEDES projesi öğrencileri katıldı.

Şbt

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri konferans salonunda rehber öğretmenlerimiz Pınar KALKAN ve Kübra EKBİÇ yönetiminde verimli ders çalışma teknikleri konulu seminer almışlardır.

Şbt

Okulumuz satranç ekibimiz Vehbi Arslan önderliğinde katıldığı turnuvada il dördüncüsü olmuştur.

Şbt

Kitabe Okuma Grubu'nun Oblomov romanı etkinliği misafir öğretmenimiz ve okul müdürümüz Ahmet Ablak eşliğinde, Bedri Bozdemir yönetiminde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Şbt

Kariyer günleri kapsamında, 12. sınıf öğrencilerimize Denizcilik Fakülteleri tanıtıldı, kariyer imkanları hakkında bilgi verildi.

Şbt

Kitabe Okuma Grubu Şubat etkinliğinde Gonçarov'un Oblomov romanını konuşuyor. Bu ayki misafir öğretmenimiz okul müdürümüz Ahmet Ablak Bey. Grup Oblomov'un 'bilerek değişmeyen tip' tespitini yapıyor.

Şbt

Düzce Çocuk Hakları Kent Konseyi tarafından okulumuz konferans salonunda "Çocuk Hakları" konulu seminer verilmiştir.

Okulumuzdan karne manzaraları...

Ock

Farabi Anadolu Lisesi olarak karne Törenimizi büyük bir coşkuyla kutladık.

Ock

Kimya öğretmenimiz gül Şimşek sınıfıyla kimya oyunları oynadı.

Ock

Coğrafya öğretmenimiz Gönül Keskin sınıfında haritada yer bulma etkinliği yapmıştır.

Ock

Coğrafya öğretmenimiz Gönül Keskin öğrencileri ile beraber futsal maçına katılmıştır.