Farabi Anadolu Lisesi

3804113381 / Cep 05373684477
BAHÇELİEVLER MH. 8.DÜZCE BULVARI NO23 MERKEZ/DÜZCE
Vizyon
Bilgiyi ve erdemi önceleyerek yükseköğrenime dayalı bir gelecek kurgulayan; kendisine, ailesine, toplumuna ve insanlığa dönük bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda alan- bölüm seçmelerini, seçtikleri alan-bölümün gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlamak; kişisel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sosyokültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerle sosyal yönlerinin gelişmesine yardım etmek; kişilik gelişimlerini sağlıklı tamamlamalarına uygun ortamları oluşturmaya çalışmak; bireysel özelliklerine uygun yüksek öğrenim görerek nitelikli meslek sahibi olmalarına uygun altyapıyı hazırlamak; kendisine, ailesine, toplumuna ve insanlığa hizmet etmeyi amaç edinmiş , kendi mutluluğunu çevresinin mutluluğundan ayrı düşünmeyen , olgun kişilikli ,kendisiyle ve toplumun birleştirici değer yargılarıyla barışık bireyler yetiştirmek.
/meb_iys_dosyalar/81/01/970661/icerikler/listele_basarilarimiz.html
Öğretim Şekli :Tam gün, Öğrenim Saatleri: 08:50 - 16:00
doğalgaz
Ulaşım
Bağlantı yoluyla kolayca hem özel araçlarla ve hem de belediye otobüsleriyle ulaşılabilmektedir.
Okulumuzla anlaşmalı özel servis bulunmaktadır.
BAHÇELİEVLER MAH. 8.DÜZCE BULVARI NO:23 PK:81100 MERKEZ/DÜZCE
Okulumuz adrese dayalı öğrenci almaktadır
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Kadın voleybol Takımı Kadın Futsal Takımı Kadın Masa Tenisi Takımı Erkek Masa Tenisi Takımı Erkek Futbol Takımı Erkek Basketbol Takımı Bulunmaktadır